Blog

Nieuw: kleuranalyse voor bruiden

31 December 07 04:04 PM

Zahia biedt een nieuwe formule aan: kleuranalyse speciaal voor aanstaande bruidjes. We hebben hiervoor een speciaal ontworpen set analysedoeken met stofjes van bruidsjurken. Zo komt u te weten welk wit u het meest flatteert, of u beter staat met een glanzende of een matte stof... We gaan ook na welke parels u het best staan: wit, grijs, parelmoer, saumon, champagne..., en of u beter staat met goud of met zilver.

U wordt ook gemaquilleerd in uw kleuren, u heeft daarbij de keuze tussen een gewone dagmake-up of een bruidsmake-up (+ 10€).

Daarnaast komt natuurlijk ook alles aan bod uit de "gewone" kleuranalyse met heel veel praktische tips in verband met haarkleur, accessoires, sieraden, make-up, zwart dragen als zwart niet in uw palet zit, hoe u het beste kunt maken van uw huidige garderobe...

Ook heel leuk om in groep te doen met vriendinnen of met de (schoon)moeder en de (schoon)zusjes van de bruid.

Kostprijs bruidsanalyse (gewone analyse + bruidsanalyse + make-up): 120 €

Wie meekomt betaalt de prijs van een gewone analyse (85 € zonder maquillage, 99€ met maquillage).

Uiteraard kunt u nadien ook bij ons terecht voor uw bruidsjuweel dat u bij ons op maat kunt maken of laten maken.

Dit zijn Linda en Dirk op de dag van hun huwelijk (de trouwfoto is genomen in de oude mijncité in Limburg). De sieraden werden op maat gemaakt bij Zahia. Linda maakte op voorhand een afspraak zodat we in alle rust konden bespreken welk sieraad het beste zou passen bij haar jurk. Ze had ook een staaltje van de stof van de bruidsjurk mee op de afspraak.
Inspiratie was een lange sautoir die in de winkel lag. We gebruikten dezelfde stenen maar kozen voor een ander model.
De halsketting en de armband zijn gemaakt met toermalijn, kwarts, zilver, amazoniet en howliet.
De oorringen zijn gemaakt met parels en zilver

comments powered by Disqus