Blog

Designwedstrijd 2008

01 May 08 09:30 PM

Ja hoor, ook dit jaar komt er een designwedstrijd. We hebben een beetje vetraging omdat het concept van de wedstrijd enigszins anders zal zijn : dit jaar  kiezen we de winnaars namelijk in twee stappen.

Het Zahia-team zal per categorie een aantal ontwerpen selecteren voor een shortlist. De ontwerpen van deze shortlist komen met foto op de website. Uit de shortlist kiest รบ vervolgens de winnaar. Via onze website zal u uw stem kunnen uitbrengen op het ontwerp dat u het mooiste vindt.

Om een en ander uit te werken hebben we wat extra tijd nodig, maar heel binnenkort staat het reglement op de site. Wacht dus niet langer en begin alvast aan die schitterende creatie. Vorig jaar waren er niet minder dan 140 inzendingen, hopelijk worden er dat dit jaar nog meer...


comments powered by Disqus