Blog

Zahia werkt voortaan met Accu-Flex-draad

15 June 08 07:21 PM

Voortaan gebruiken we voor onze eigen creaties en voor de herstellingen alleen nog Accu-Flex. Accu-Flex is professionele draad, gemaakt van een aantal dunne getorste stalen kabeltjes en gecoat met transparante of gekleurde kunststof. Wij kozen voor de stevigste versie van 7 x 7 getorste stalen kabels.

clip_image001 

Accu-Flex is dus zeer stevig en resistent maar valt tegelijkertijd heel soepel. De kwaliteit is gegarandeerd. Meer uitleg vindt u in deze uitvoerige en lovende bespreking uit een Amerikaans vakblad.

Veel van onze klanten zijn professioneel of semi-professioneel bezig met kralen en juwelen maken. Wij willen hun dan ook graag de kans geven Accu-Flex te leren kennen: we verkopen deze draad per spoeltje van ongeveer 9 meter, er zijn 2 diameters:

Rolletje van 9 m

Gewone draad (.019”)

Zware draad (.024")

Zilverkleurig

19,90 €

16 €

goudkleurig

19,90 €

16,50 €

 

Als je de prijs omrekent naar de lengte die je nodig hebt voor een halssnoer, komt het op ongeveer 1 € per halssnoer. Eén euro voor absolute gemoedsrust naar uw klanten toe! In de zware kwaliteit is Accu-Flex zeker voordeliger: de zware draad die we vroeger hadden kostte 3 € per meter.

Wij geven twee spoeltjes van de .019" weg (winkelwaarde 19,90 €) aan de eerste twee personen die een mailtje sturen naar info@zahia.be. Vermeld wel of u liever goud- of zilverkleurige draad hebt en in welke winkel u de draad komt halen.

De twee rolletjes zijn weggegeven, volgende keer meer geluk!


comments powered by Disqus