Blog

Zahia in 2010

03 January 10 01:07 PM

Om te beginnen onze allerbeste wensen voor 2010 voor u en uw familie vanwege het hele Zahia-team.

Wij van onze kant zijn helemaal klaar voor een nieuw en boeiend creatief jaar. Wat mag u van ons verwachten?

 • Minstens één nieuwe workshop. U kunt nu inschrijven voor de workshop Maak je eigen findings waarin je je eigen slotjes en oorhaakjes maakt. Het is nieuw, het is origineel, en het resultaat is verbluffend professioneel!

maak je eigen findings findings mailing

 • Minstens één nieuwe Zahia-winkel: op 6 maart opent Zahia Hasselt de deuren. U kunt nu al inschrijven voor de workshops.

 

 • Verschillende interessante events. Noteer nu al de volgende data in uw agenda:

 

  • zaterdag 30 januari: Economy Bead Weekend met een schitterend lot nieuwe zonnige lente-kralen uit Tsjechië tegen schandalig lage prijzen. Foto's en uitgebreide beschrijving volgen.

 

  • zondag 28 februari: voorverkoop van de zomercollectie. U kent het principe: de stenen van de nieuwe collectie worden aangeboden per snoer (40 cm, voorlopig geregen). U krijgt 30% korting!

 

  • zaterdag 20 maart: Vintage Murano weekend.
  • Je gelooft niet dat het nog kan, oude stock vinden op Murano. Maar jawel, er zijn nog oude opslagplaatsen op Murano waar nog verborgen schatten liggen. We konden een gedeelte van de oude stock van het oudste nog bestaande kralenbedrijf van Murano opkopen!

   DSCN8106#001 DSCN8109#001

   Ik kan u verzekeren: als je al jaren bezig bent met oude kralen, dan lopen de rillingen wel over je rug! De kralen zijn uit de periode 1930-1950. Het is een absoluut uniek lot, vele kralen zijn echte collector's items. Er zijn ook cabochons en schattige knoopjes bij!  Uitgebreide beschrijving en foto's volgen.

    

 • Er zijn ook koopjes bij Zahia. Het aanbod verschilt van winkel tot winkel. Er zijn grabbelmanden, een lot grappige textiel-kralen, halssnoeren en oorringen met 30% korting... Later deze week volgt nog een blog met foto's.

comments powered by Disqus