Blog

Rozen in Muranoglas

03 September 11 04:41 PM

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar eindelijk zijn ze er: de ringen met roosjes in Muranoglas!

IMG_6940IMG_6945

Verschillende glasbewerkers in Venetië en Murano hebben het geprobeerd en er hun tanden op stuk gebeten. Elke keer weer sprong het glas, het is technisch echt wel een huzarenstukje. Een bijkomend probleem was dat ik ook de band van de ring absoluut in Muranoglas wilde en niet in goedkoop metaal. Maar één enkele glasbewerker is erin geslaagd de opdracht tot een goed einde te brengen en het resultaat is verbluffend: elke roos is ragfijn afgewerkt.

De ringen zijn er in vijf verschillende kleuren en maar liefst 4 maten: 17, 18, 19 en 20. Er is dus echt een ring voor iedereen!

IMG_6937IMG_6941

Het zwart is eigenlijk heel donker amethist, dat zie je pas als het licht erin speelt:

IMG_6942IMG_6944

Maar er zijn ook hangers en de allerschattigste oorringen die je ooit zag. De hangers draag je aan een choker of een eenvoudig kettinkje. Het oogje van de hanger is ook van glas en het is mee verwerkt in de roos.

IMG_6952IMG_6953

Extra kleuren: smaragdgroen (must have deze winter!), turkoois en warm ivoor. Deze laatste kleur combineert bijzonder mooi met goud (gouden kettinkje, gouden oorringen…). Het is een prachtige eye-catcher die perfect combineert met de trends van het najaar: het past bij de colour-blocking trend. Ook handig als u kiest voor prints: die kan je beter combineren met een eenvoudig sieraad in één kleur.

IMG_6950IMG_6955IMG_6951IMG_6952

De oorringen zijn gewoon verbluffend: miniatuur kunstwerkjes in alle bovenstaande kleuren + roze en paars. Let op: dit was een try-out: het aantal beschikbare oorringen is voorlopig extreem beperkt: één paar per winkel per kleur.

IMG_6957IMG_6959IMG_6958

En dan nu het leukste van het verhaal: de prijzen! De ring kost maar 35 €, de hanger 28 € en de prachtige oorringen maar 25 € per paar! We maken van september een roosjesmaand: in september krijgt u de ring voor 30 €*!

De roosjes zijn er nu al in Gent en Antwerpen en vanaf volgende week dinsdag ook in de andere winkels.

Stijltip: ze zijn zo leuk dat u vast zult bezwijken voor meer dan één sieraad! Combineer de ring met de oorringen of de hanger met de ring. Vermijd een combinatie van oorringen en hanger: die komen te dicht bij elkaar en dan is het snel “too much”!

* Aanbod enkel geldig in september zolang de voorraad strekt.


comments powered by Disqus