Blog

Zin in geel

25 January 12 12:12 PM

Geel is de kleur van de lente en dit voorjaar is geel een van de topkleuren. Maar niet zomaar het eerste het beste geel. De topkleur is koel fel citroengeel.

IMG_6148IMG_6149IMG_6153IMG_6152

De grote kraal is nieuw in de collectie: het is een echt kunstwerkje, gemaakt door een van de beste ambachtslui van Venetië. Niet goedkoop, maar je hebt er maar ééntje nodig. Hier gecombineerd met citroengeel maar er zit ook kobaltblauw en rood in.

Valerie heeft met onze vaste collectie Murano-glas een volledig nieuwe collectie gemaakt met een volledig nieuwe look en feel, net wat u nu wilt dragen!

IMG_5630IMG_5632

IMG_5644IMG_5649

Tip: combineer glanzend en mat voor meer spanning. Deze snoeren zijn gemaakt met de sfere van 12 mm. U kunt natuurlijk ook werken met de kralen van 8 mm voor een subtieler effect. Ideaal voor de communie of het lente-feest van de kleine Zahiafans.

Nieuw in het aanbod: deze (nieuwe) Boheemse glaskralen. Het is exact het geel dat u nu wil dragen! De kralen zijn gegoten, de gietnaad werd vakkundig weggeslepen. Ze kosten maar 2 € per stuk.

IMG_5706

We hebben al sinds jaren de antieke versie van deze kralen:

zahia10 low

Pas onlangs heb ik ontdekt dat ze nog altijd gemaakt worden! Het aantal per winkel is nu nog beperkt maar er is meer op komst. De antieke kralen zijn er natuurlijk ook nog altijd, in geel, oranje en rood.


comments powered by Disqus