Blog

Volg een workshop Juwelen Maken tijdens de Gentse Feesten!

02 July 12 02:57 PM

Tijdens de Gentse Feesten kan je bij Zahia Gent elke dag een workshop volgen! Bij goed weer gaan de workshops buiten door, onder de bomen, op het plein voor de winkel.

Wat bereikbaarheid en parking betreft, is er geen probleem: Zahia Gent ligt aan de rand van de feestzone. Parkeren kan gemakkelijk aan de Dampoort of onder de Vrijdagmarkt.

Je kan kiezen uit drie leuke workshops:

Basisworkshop Juwelen maken: je leert de basistechnieken om juwelen te maken, je krijgt een introductie in het gebruik van kleur, je werkt met halfedelstenen, Venetiaans glas, mondgeblazen chinees glas…

basis gfbasis gf 2

Vintage-style juwelen maken: roosjes, bloemen en blaadjes, glascabochons, medaillons, cameo’s… we hebben het allemaal! Je kiest voor een hanger, oorringen, een ring… of je maakt een setje!

549551431159IMG_7314IMG_7235

Mama-en-dochter-workshop

Quality-time met je dochter! We hebben een groot aanbod leuke kinderkralen!

mama dochter gf 5341solden 2012   summerproject 005mama dochter gfsolden 2012   summerproject 016solden 2012   summerproject 013  

Voor meisjes vanaf 5 jaar, uiteraard mag ook de papa of de oma of de tante meekomen! Meisjes van 14 en ouder kunnen de basisworkshop volgen.

Tip: wacht niet te lang om in te schrijven.Het programmaboekje van de Gentse Feesten ligt sinds enkele dagen in de winkels, de workshops lopen snel vol!


comments powered by Disqus