Blog

Nu vrijdag en zaterdag 25 en 26 april: Metal-Glam-weekend! 10 percent korting op (verguld) zilver en op een nieuw lot feestelijke kralen!

24 April 14 09:26 AM

In mei en juni volgen de feesten elkaar op: wie gaat er niet naar een communie- of lentefeest, naar een trouwfeest of tuinfeest! En laten we Moederdag niet vergeten!

winkel-en-meldert-008

Om je extra feestelijk voor de dag te laten komen, organiseert Zahia nu vrijdag en zaterdag 25 en 26 april een Metal-Glam-weekend:

 

We stellen een nieuw lot feestelijke kralen voor, met metallic look en/of facetgeslepen: 10% korting

Bij feestelijke kralen hoort goud en zilver: je krijgt 10% korting op ALLE fournituren en ketting in zilver en verguld zilver: denk sluitingen, pletkralen, oorhaakjes, O-en T-pennen…

En bij feesten hoort een glaasje cava!

Geniet van de foto’s!

Dit zijn heel mooie kralen met een metallic look, kleuren:  zilver en roze goud (we hadden ook enkele staaltjes in geel goud laten maken maar het resultaat was niet zo mooi, het zag er wat goedkoop uit, dat hebben we dus laten vallen).

blingbling-met-een-boodschap-003 bruids-bling-021bruids-bling-022bruids-bling-027bling-met-boodschap-589

Eén kant is transparant, de andere kant heeft een metallic coating. Afhankelijk van de lichtinval verandert het kleureffect. In de wintercollectie hadden we er al enkele van (de “spiegeltjes”) en die waren meteen uitverkocht! Nu hebben we ze laten bijmaken in verschillende vormen en maten. De rechthoekjes matchen qua formaat met de rechthoekjes van het vintage Tsjechisch glas en de rechthoekjes van het Glas-in-lood. De ellipsen kun je mooi combineren met de ellipsvormige glaskralen (vintage of glas-in-lood).

bruids-bling-042bruids-bling-036bruids-bling-035armbanden-bling-bolletjes-102bling-met-boodschap-579bling-met-boodschap-600

Ook enkele in parelmoerwit en metaalblauw:

bruids-bling-041bruids-bling-031bling-met-boodschap-582bruids-bling-040

Ook cabochons!

bling-met-boodschap-580glas-in-lood-nieuwe-kleuren-003

 

Voor wie graag een beetje meer kleur heeft, hebben we deze facetgeslepen kralen:

armbanden-bling-bolletjes-037armbanden-bling-bolletjes-042armbanden-bling-bolletjes-045armbanden-bling-bolletjes-047armbanden-bling-bolletjes-125armbanden-bling-bolletjes-127armbanden-bling-bolletjes-131armbanden-bling-bolletjes-134

  Mijn favoriet: dit sobere maar stijlvolle halssnoer met bijpassende multiple armband:

armbanden-bling-bolletjes-140armbanden-bling-bolletjes-141       

Deze ontwerpen werden gemaakt met een klassiekere collectie facetgeslepen kralen in grijs en blauw: altijd een succes bij koele types of als je blauwe ogen hebt!

armbanden-bling-bolletjes-068armbanden-bling-bolletjes-075

Ze zijn er in verschillende maten en ook in een delicaat lichtgroen:

armbanden-bling-bolletjes-061bling-met-boodschap-585

Op al deze kralen krijg je nu vrijdag en zaterdag 10% korting! De actie is geldig in de vijf Zahia-winkels. Het aanbod is identiek in alle winkels.

 

Omdat bij een feestelijk juweel ook een feestelijke afwerking hoort, krijg je nu vrijdag en zaterdag ook 10% korting op alle fournituren en ketting  in zilver en verguld zilver!

 

Het aanbod geldt op vrijdag, zaterdag en zondag ook voor de kralen van dit lot op de webshop. Let op: op de webshop staat maar een fractie van het aanbod, het loont dus echt de moeite om naar een van onze winkels te gaan.


comments powered by Disqus