Bruidsjuwelen

Bruidsjuwelen

Je kan bij Zahia terecht voor originele bruidsjuwelen op maat. Ook voor juwelen voor een speciale gelegenheid of een feest kan je terecht in onze winkels voor advies en een ontwerp op maat.


We bekijken samen de stijl, kleur en snit van je kleed, evenals je kapsel- en make-up plannen. Op basis daarvan beslissen we of we oorringen, een armband, een halsjuweel of de perfecte combinatie maken. Ook een rugjuweel behoort tot de mogelijkheden. 

Er is altijd een vaste collectie juwelen in de winkels die direct aangekocht en meegenomen kan worden. We kunnen hieraan lichte aanpassingen doen of van bestaande juwelen vertrekken om dan naar jouw ideaal juweelontwerp te gaan.


Door het grote aanbod aan kralen en stijlmogelijkheden kunnen we bij het ontwerpen alle richtingen uitgaan: van klassiek en romantisch tot modern, retro of vintage.

Er zijn duizenden combinaties mogelijk! In onze collectie zitten zoetwaterparels, halfedelstenen, of Muranoglas die we al dan niet kunnen combineren met kleurrijke kralen, zilver of verguld zilver. Ook onze collectie oorhaken en slotjes is zeer uitgebreid; hiermee werken we het juweel perfect af voor jouw speciale dag.


Als het ontwerp klaar is, wordt een gedetailleerde prijsberekening gemaakt. Ook dan kun je nog wijzigingen doorvoeren in functie van je budget.


Tot slot spreken we af wanneer je het juweel kunt komen halen (hou rekening met de wachttijd van 1 tot 3 werkdagen). Als je het sieraad komt halen, wordt het nog eens gepast en kan het eventueel nog aangepast worden.


Wil je liever je bruidsjuwelen zelf maken, maar heb je graag advies bij het ontwerp en begeleiding voor de technische kant? Dan kan je inschrijven voor onze VIP bruidsworkshop. We ontvangen je samen met je getuige, mama of beste vriendin voor een privé workshop in één van onze winkels. Meer info en hoe je kan inschrijven vind je hier. 

Als je al meer ervaring hebt kan je ook rustig bij ons aan de tafel werken, wij zijn altijd in de buurt om te helpen als dat nodig is.

Hieronder kan je enkele voorbeelden zien van recente bruidsjuwelen. 

Kom gerust langs in één van onze winkels voor advies en om de mogelijkheden te bekijken, of neem contact op voor extra info door te mailen naar info@zahia.be.
Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!