Wordt de email niet goed weergegeven? Bekijk in uw browser.

De Zahia winkels gaan weer open vanaf 11 mei


Beste Zahia klant, 

Na weken van onzekerheid en "blijf in uw kot", mogen de Zahia winkels volgende week weer open!

Vanaf maandag 11 mei zijn Zahia Antwerpen, Zahia Gent, Zahia Leuven en Zahia Aalst opnieuw open volgens de normale openingsuren. 

De Zahia ladies staan vol enthousiasme klaar om jullie weer te ontvangen, maar deze uitzonderlijke omstandigheden vragen natuurlijk om uitzonderlijke maatregelen. 

Om de veiligheid van ons personeel en onze klanten te garanderen, nemen we daarom de nodige voorzorgsmaatregelen rond hygiëne en social distancing
Zo kan je blijven winkelen bij Zahia op een aangename en verantwoorde manier.

In deze blog vind je een overzicht van de richtlijnen die we toepassen om een comfortabele en veilige winkelomgeving te creëren. 


We zouden heel graag opnieuw starten met het geven van de workshops, maar daarvoor wachten we nog op het advies van de FOD Economie. 
Voorlopig gaan de workshops dus nog niet door.

Wie zich al had ingeschreven kan wel kosteloos verplaatsen door zich via de website opnieuw in te schrijven op een latere datum. Hierbij graag volgende referentie vermelden in de opmerking: "verplaatsing workshop wegens corona + datum van de oorspronkelijke workshop". 

Het is een ongeziene en bijzondere situatie, maar wij nemen onze verantwoordelijkheid en houden het veilig. 
Zo blijft winkelen een fijne ervaring voor iedereen! 

En ondanks alle nieuwe richtlijnen en regels, blijft het enthousiasme, de goesting en het plezier om jullie te ontvangen in onze winkels natuurlijk onveranderd! : -)

Samen tegen corona, en samen voor elkaar!

Wees van harte welkom.
team Zahia

PS: Moederdag valt net voor de versoepeling van de maatregelen, maar je kan op onze webshop nog wel profiteren van 10% korting op de afgewerkte juwelen en DIY pakketjes! De actie loopt nog tem 10 mei.

Workshop in de kijker


Zelf juwelen maken: de basisBlog


Ontwerp: Strakke oorhaken met Murano glas

Ontwerp: Strakke oorhaken met Murano glas

Creatief bezig blijven is de beste remedie tegen verveling! In dit filmpje legt Valerie uit hoe je thuis zelf deze strakke oorbellen met Murano glas kan maken. Je vindt alle materialen en kralen hier op de webshop. Deze kralen zijn met de hand  voor Zahia gemaakt in een atelier i Lees meer


Webshop


DIY pakketjes

DIY pakketjes


Collectie


Kleurenwiel

Kleurenwiel

Een kleurenkaart is nog zo'n leuk hebbeding. Ik kan mijn kleurenkaart niet meer missen en gebruik ze bij alles waar kleur bij te pas komt, zoals binnenhuisinrichting, tuinaanleg... Lees meer


Veel gestelde vragen


Herstelt Zahia juwelen?

Zahia doet ook herstellingen, ook als u het sieraad niet bij ons kocht. Breng uw kapotte juwelen mee naar de winkel voor een gratis bestek. Lees meer


Wil je geen mails meer krijgen van Zahia? Klik dan hier