Wordt de email niet goed weergegeven? Bekijk in uw browser.

Precolumbiaans metaal: de populaire collectie is terug!


Beste Zahia klant, 

Vanaf morgen ligt de collectie precolumbiaans metaal in de winkels!

De collectie bestaat uit replica's van authentieke precolumbiaanse kralen, bedels en linkjes in verguld en verzilverd metaal. Sommige stuks zijn heel eenvoudig, anderen zijn prachtig uitgewerkt met etnische motieven en reliëfs. 


Het is een heel veelzijdige collectie, maar in het bijzonder voor de zomerse bohemian look zit er prachtig materiaal tussen! Mooie stuks om te combineren met ketting, mini flosjes, halfedelstenen of Murano glas. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Kijk zeker eens op de blog voor meer foto's en inspirerende ontwerpen.


Omdat het altijd een beetje feest is bij de voorstelling van zo'n mooi materiaal, krijg je op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 10% korting op alle metalen bedels en linkjes in de winkels! Dus zowel op dit materiaal, als op stuks uit de oudere collecties.

Kom dus zeker eens langs om het precolumbiaans metaal zelf te ontdekken!

Hartelijke groeten,
het Zahia team


VACATURE: Wij zijn op zoek naar een assistent shopmanager (3/5de) voor Zahia Leuven! Onze creatieve medewerkster Hélène gaat haar carrière als zelfstandig illustrator verder uitbouwen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega!
Wil jij samen met Michelle het team van Zahia Leuven versterken? Mail dan je cv met motivatie en foto naar info@zahia.be!
www.zahia.be

Workshop in de kijker


Bohemian chicBlog


Precolumbiaans metaal: de populaire collectie is terug!

Precolumbiaans metaal: de populaire collectie is terug!

Wie Zahia al een aantal jaren volgt, herinnert zich vast nog de collectie precolumbiaans metaal. Het was een heel veelzijdige collectie met prachtige kralen, bedels en linkjes. Sommige stuks waren strak en heel eenvoudig, andere waren dan weer versierd met mooie etnische motieven en reliƫfs. Lees meer


Webshop


Bedels en tussenstukjes

Bedels en tussenstukjes


Collectie


Bruids- en suitejuwelen

Bruids- en suitejuwelen

Je kunt bij Zahia ook terecht voor bruids- en suitejuwelen op maat. Lees meer


Veel gestelde vragen


Kan ik een juweel op maat laten maken?

Bij Zahia kunt u een juweel volledig op maat maken of laten maken.De jurk of trui of blouse waar het juweel bij moet passen, brengt u eventueel mee. U kunt rustig aan de tafel werken bij een kop koffie Lees meer


Wil je geen mails meer krijgen van Zahia? Klik dan hier