Ellen Lateur

Terug naar over Zahia
Al van kleinsaf aan vond ik het fijn om creatief bezig te zijn: juweeltjes maken, kleien, schilderen, ... 
Creativiteit heeft altijd een belangrijke plaats gehad in mijn leven. Ook toen ik later ergotherapie en psychologie ging studeren, voelde ik dat ik het creëren van moois en bezig zijn met m'n handen miste. De afwisseling tussen therapie geven en mijn job als winkelverantwoordelijke bij Zahia geeft me voldoening. Ik geniet zowel van het geven van workshops en het adviseren van klanten als van het maken van de juwelen.

De persoonlijke aanpak, unieke juwelen en de keuze van de klant staan voor mij voorop. Ik vind het prachtig dat elk juweel een eigen verhaal kan vertellen en emoties met zich mee draagt. De samenkomst van de kleuren, het materiaal, iemands persoonlijke stijl en de techniek om het juweel te maken zijn dan ook de perfecte combinatie voor mij.

Naast het werk vertoef ik graag in de moestuin of tussen m'n kamerplanten, of ben ik aan het koken of haken, ... mijn creatieve geest en handen blijven steeds bezig! 
Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!