Emilie Neyskens

Terug naar over Zahia
EMILIE NEYSKENS - medewerkster Zahia Gent

Mijn passie voor juwelen maken is aangewakkerd in Mexico. Tijdens mijn rondreis kwam ik in contact met enkele "artisanas" die van markt tot markt reizen om hun handgemaakte producten te verkopen. Ik was zo gefascineeerd hoe ze met zo weinig middelen  zo een prachtige juwelen konden maken! Ik maakte al gauw enkele vrienden en ze leerden me hoe je elektriciteitskabels kon strippen en met de koperdraad aan de slag kon, waar je halfedelstenen kon kopen en indien gebrek aan stenen waar je mooie zaadjes en schelpjes kon vinden. Aan creativiteit geen gebrek dus, al ben ik heel blij dat ik nu bij Zahia met kwaliteitsmateriaal kan werken!

Toen mijn nicht Deborah me vertelde dat ze een nieuwe job had bij Zahia Gent was ik stikjaloers! Ik was er al klant en had me al vaak bedacht dat dit mijn droomjob zou zijn. Ik was in de zevende hemel toen ik een dik half jaar later een telefoontje kreeg dat er een vacature vrij kwam! Na een periode in Antwerpen begint mijn nieuw avontuur nu in mijn thuisstad!
Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!