Laetitia Potestia

Terug naar over Zahia
Ik ben in 1983 in Aalst geboren en getogen.
Na het afronden van mijn Master in de Pedagogische Wetenschappen begon ik te werken in de sociale sector. 
Stilaan groeide echter de nood om mijn creatieve ei ergens in kwijt te kunnen. Hoewel ik in mijn vrije tijd al veel juweeltjes maakte met Zahia-materiaal, had ik toch het gevoel dat ik er in combinatie met een druk gezinsleven met 2 jonge kinderen, te weinig tijd aan kon besteden.
Halverwege 2017 was het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Na 8,5 jaar te hebben gewerkt in de sociale sector, was het ideale moment aangebroken om een carrièreswitch te maken! De combinatie van het creëren van juwelen, klanten helpen en begeleiden in het kiezen van het perfecte juweel én het geven van workshops leek mij echt op het lijf geschreven. Volledig gesteund door mijn gezin stuurde ik dan ook een mailtje met het voorstel om een winkel te open in Aalst. Mijn voorstel werd enthousiast onthaald en het klikte meteen. Van dan af kwam alles in een stoomversnelling terecht. Ik gaf mijn ontslag bij mijn werkgever en ben na mijn opzegperiode meteen gestart met de voorbereidingen voor Zahia Aalst.
Ik heb er nog geen seconde spijt van!
Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!