Sarah Perez-Queipo

Terug naar over Zahia

Toen ik na mijn afstuderen als grafisch vormgever op zoek ging naar een interessante werkplek, kwam ik toevallig bij Zahia terecht. En daar heb ik nog geen moment spijt van!
Hoewel ik hier niet aan de slag ben als graficus, is het wel een mooie verlenging van mijn opleiding. Vormgeven gebeurt hier niet digitaal of op papier, maar in direct contact met prachtige materialen, kralen en halfedelstenen. Er is zo veel moois te vinden dat het voor iemand als ik die gefascineerd is door kleuren en vormen, een waar paradijs is! Achter sommige kralen zit bovendien een heel verhaal, het zijn net kleine stukjes geschiedenis.

Ik sta af en toe in de winkel, maar werk ook mee op de administratie en webshop. Dat zorgt voor een boeiende afwisseling, en krijg ik een inzicht in de verschillende aspecten die Zahia vormen. Onder andere de fotografie, het beheren van de stock, het schrijven van blogposts en de bestellingen van de webshop verzendklaar maken, maken deel uit van mijn werk. Daarmee probeer ik me net als mijn collega's ten volle in te zetten voor tevreden en geïnspireerde klanten!

Naast mijn werk bij Zahia studeer ik kunstgeschiedenis in avondonderwijs, en werk ik als freelance grafisch vormgever. In mijn vrije tijd volg ik muzieklessen (klassieke piano en cello), en probeer ik zo veel mogelijk stukjes van de wereld te ontdekken!

Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!