Maak je eigen broche met een cabochon

Maak je eigen broche met een cabochon
Een broche is hét accessoire voor het najaar en de winter. Een grof gebreide trui of sjaal, of een dikke winterjas vraagt gewoon om dat extra detail!

In deze workshop ga je zelf aan de slag om je eigen broche te maken met een cabochon, kralen en bedels.

De basis voor je broche is een cabochon van Murano glas. We hebben een bijzondere collectie vintage cabochons van Venetiaans glas waar je uit kan kiezen. Elk stuk is uniek en met de hand gemaakt in de jaren '50! Er zijn cabochons in verschillende kleuren en maten. Sommigen zijn afgewerkt met bladzilver of bladgoud, voor een extra feestelijk accent!

Om je broche samen te stellen kan je kiezen uit ons ruim assortiment kralen en bedels die je naar eigen smaak kan combineren. We tonen je enkele voorbeelden ter inspiratie en om je op weg te helpen.

Voor het maken van je broche komen er verschillende technieken aan bod. We bevestigen de brochespeld op de cabochon met lijm. Daarnaast oefenen we de techniek van het gesloten oogje en leer je werken met pletkralen. 

Na afloop van de workshop ga je naar huis met een afgewerkt resultaat:  je eigen, persoonlijke juweel! 


VOORKENNIS

Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist. 


INSPIRATIE

Wil je op de hoogte blijven van onze meest actuele collectie's en nieuwigheden? Volg dan onze Facebookpagina en Instagram. We posten wekelijks inspirerende ontwerpen, ideeën en updates.

Je kan ook inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van actie's, promoties en nieuwe workshops. Op je verjaardag ontvang je bovendien een kortingsbon van 10%!

€ 20,00

Inclusief koffie en thee. Exclusief kralen en materialen.

Bekijk ook eens

²