Zelf juwelen maken: de basis

Zelf juwelen maken: de basis
Zelf juwelen maken? Je kan in al onze Zahia winkels en op de webshop kralen, materialen en benodigdheden aankopen om je eigen juwelen en sieraden te maken.

Wil je graag zelf aan de slag en leren hoe je een halssnoer kan maken? Dan is de workshop 'Zelf juwelen maken: de basis' iets voor jou!
In deze workshop creëer je een exclusief, persoonlijk halssnoer door verschillende kralen uit onze collectie te combineren.

Je leert eerst een eenvoudige techniek aan om een slotje te bevestigen. Daarna gaat er bijzondere aandacht uit naar kleur, waarbij u een inleiding krijgt tot het gebruik van een kleurenwiel

We tonen je enkele halssnoeren als voorbeeld om een extra kijk te krijgen in compositie en materiaalkeuze.

Dan is het aan jou om naar eigen smaak  je eigen geregen halssnoer samen te stellen. Hierbij heb je keuze uit onze steeds wisselende en unieke collectie halfedelstenen en glaskralen (Tsjechisch en Murano glas). Heel bijzonder zijn onze nieuwste collectie's Murano glas en de Zahia Exclusive collectie edelstenen. Deze kralen hebben we zelf ontworpen, en worden speciaal voor Zahia gemaakt.

Je krijgt van ons ook advies over de ideale lengte van je halssnoer en kleuradvies zodat u met een uniek juweel naar huis gaat dat helemaal bij je past. 


Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist. 
Dit is een workshop waar iedereen zich voor kan inschrijven omdat het accent niet ligt op technische vaardigheden maar op het combineren van vorm en kleur. 
 

INSPIRATIE

Wil je op de hoogte blijven van onze meest actuele collectie's en nieuwigheden? Volg dan onze Facebookpagina en Instagram. We posten wekelijkst inspirerende ontwerpen, ideeën en updates over nieuwe collectie's.

€ 30,00

Exclusief kralen en materiaal.

Bekijk ook eens

²