Blog

Prachtige vergulde replica s van pre-Columbiaanse kralen

29 November 06 07:19 PM

We hebben prachtige nieuwe vergulde kralen binnen, replica's van precolumbiaanse kralen. De originelen van deze kralen kunt u bewonderen in het Museo del Oro in Bogota en zijn tot 3000 jaar oud. Het mat glanzende goud was het symbool van eeuwigheid en van het zonlicht en zou de goddelijke oorsprong van de mens voorstellen.

Deze replica’s worden op ambachtelijke wijze gemaakt met de verloren-was-techniek en zijn perfecte kopieën van de originelen, met dezelfde matte glans, heel mooi in etnisch geïnspireerde sieraden.

De basis van deze kralen is sterling zilver, het vergulden gebeurt met 24 karaat goud door elektrolyse. Omdat de kralen zwaar verguld zijn, zijn allergische reacties vrijwel uitgesloten. Vanaf woensdag 29 november in de winkels in Gent en in Antwerpen!


comments powered by Disqus