Blog

Een nieuwe workshop: basisworkshop light!

10 April 07 11:22 AM

 

Als u minder geïnteresseerd bent in techniek en afwerking (of geen zin heeft om te wachten tot september :-)) maar wel graag naar huis gaat met een halssnoer op maat, dat past bij een bepaalde outfit en dat u zelf samengesteld heeft, dan is deze workshop iets voor u!

We ontvangen u in de winkel en maken u wegwijs, we bekijken samen met u wat u graag wilt maken en u gaat aan de slag bij een kop koffie. U krijgt geen technieken aangeleerd, wij doen de afwerking voor u. We bekijken ook samen met u het eindresultaat, checken de lengte, doen eventueel nog suggesties. Tussendoor kan u altijd raad vragen.

Inschrijven kost niets maar is noodzakelijk: basisworkshop light

Duur: één à anderhalf uur. Maximum 4 personen, ideaal voor een voor- of namiddag met vriendinnen!


comments powered by Disqus