Blog

Een nieuwe workshop: Ken je kleuren

02 May 07 09:35 PM

Bij een kleuradvies gaan we op zoek naar de kleuren die in harmonie zijn met uw natuurlijke uitstraling. Hierbij gaan we uit van de kleur van uw haar, huid, ogen. Aan de hand daarvan wordt uw kleurtype bepaald.

Als u de juiste kleuren draagt, wordt uw natuurlijke uitstraling versterkt: lijnen worden verzacht, de ogen stralen, de huid is egaal… U voelt zich prettig in de kleuren die bij u passen omdat ze als het ware een verlengstuk van uzelf zijn. Verkeerde kleuren maken bleek, vaal en vermoeid, het gezicht krijgt een harde uitstraling…

U zal ontdekken dat u veel meer kleuren kan dragen dan u voor mogelijk had gehouden. Ook zult u merken dat uw garderobe veel meer combinatiemogelijkheden biedt omdat alle kleuren van uw palet onderling harmoniëren. Kleren en make-up kopen wordt veel makkelijker. Weten dat je er goed uitziet, geeft ook zelfvertrouwen.

In deze workshop wordt u niet alleen uw kleurtype bepaald, we nemen ook de tijd om te begrijpen hoe een kleurenanalyse opgebouwd is en hoe u met deze informatie aan de slag kan zodat uw persoonlijke kleurenwaaier ook een echte tool kan worden.

Hoe zal de workshop er uitzien?

- Onthaal en inleiding

- Inleiding tot de kleurenanalyse: bespreking van de 3 kenmerken van kleur die gebruikt worden in de kleurenanalyse: ondertoon, diepte en chroma aan de hand van oefenmateriaal

- De verschillende kleurtypes op basis van deze drie kenmerken: lente, zomer, herfst, winter, lente-herfst en zomer-winter

- Elk van de deelnemers (maximum 4) wordt geanalyseerd en krijgt zijn persoonlijke kleurenwaaier

- Bespreking van de analyse: hoe gebruikt u uw kleurenpas, onderscheid neutrale kleuren en accentkleuren, praktische tips in verband met accessoires, sieraden, make-up, bespreking van “toppers” en “floppers”

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier: Ken je kleuren

Ook fantastisch als cadeaubon!


comments powered by Disqus