Blog

Nieuwe levering deel 2: nieuwe halfedelstenen

18 June 07 04:21 PM

Een heel grote levering zodat er genoeg is voor de Gentse Feesten! Veel nieuwe stenen zoals deze, rainbow jasper, 40 x 30 mm, 4 €/stuk, in een warm baksteenrood, echt iets voor een herfsttype ;)

Deze zijn ook super, jade, 18 mm voor maar 1€/stuk:

Heel leuk zijn deze verzilverde "stardust"kralen, we hebben ze in verschillende maten, de grootste zijn 12 mm en kosten slechts 0,75€ per stuk. Met de stijgende zilverprijzen is dit een heel goed alternatief voor sterling zilver. Bovendien: extra grote gaatjes!

Heel mooie kralen in kalkturkoois, 39 x 29, 3,50 € per stuk:

Altijd flatterend, maansteen nuggets, 15 x 12, 1,5€ per stuk:

Gewoonweg schitterend: granaat van 17 mm, we hebben ze in verschillende maten. Dit zijn de grootste, ze kosten 2,50 € per stuk:

Een uitzonderlijk lot aquamarijn: ronde kralen, ovale, coins, vierkantjes... Aquamarijn is normaal gezien een vrij kostbare halfedelsteen maar wij konden een interessant lot op de kop tikken: van 1 tot 2 € per stuk.

 

Deze hadden we ook nooit eerder: apatiet in verschillende vormen, in verschillende nuances blauw van turkoois tot petroleum, 1 en 2€ per stuk:

Mijn favoriete kralen, pyriet, we hebben ze in verschillende vormen en maten. Deze zijn echt indrukwekkend, ze lijken wel brons: 40 x 30 mm, 5,50 € per stuk:

Amazoniet is vaak nogal fade maar de kralen combineren waterblauw met antracietgrijs, bijzonder! 30 mm, 2,50 € per stuk

Ook mooi maar al meer voor het najaar, deze grijs-groene camosteen, 40 x 30, 3 € per stuk:


comments powered by Disqus