Blog

Onze tweede winkel in Gent: bijna klaar!

29 June 07 09:23 PM

In Gent hebben we er een tweede winkel bij in de Penitentenstraat, vlakbij het Beverhoutplein. Deze ruimte wordt speciaal ingericht voor kleuranalyse: heldere muren in gebroken wit, mooie linnen gordijnen, daglichtlampen...

Ik heb al een aantal mooie oude meubels op de kop kunnen tikken: een antiek bureautje, een Chinese side-table in halvemaan-vorm, ... Van oude chinese potten heb ik schemerlampen laten maken... Het wordt prachtig! Momenteel ben ik nog op zoek naar een mooie oude tafel van ongeveer 70 bij 180. Als u iets staan heeft, laat het ons zeker weten! 

Volgende week beginnen we te verven, donderdag installeren ze de verlichting en dan kunnen we beginnen met de inrichting. We zullen moeten doorwerken want alles moet klaar zijn voor de Gentse Feesten. Vanaf dan kunt u ook in Gent terecht voor indivuele kleuranalyse of voor de workshop Ken je kleuren. Sofie is ook bezig met een opleiding kleuranalyse, binnenkort hebben we er dus een kleurconsulente bij!

We hebben ook verschillende nieuwe formules:

- we kunnen bij u thuis komen voor een kleuranalyse, voor u alleen of voor een groep,

- we kunnen een middag- of dagprogramma uitwerken als incentive voor uw personeel, voor een vrijgezellenavond, ...

- in het najaar plannen we een tweedaagse opleiding voor professionals: voor mensen die een kledingzaak, optiekzaak, kapsalon... hebben. Zodat u uw klanten nog beter kan helpen!


comments powered by Disqus