Blog

De eerste workshops Ken je kleuren in Gent

18 July 07 09:28 AM

De winkel in de Penitentenstraat is net op tijd klaargeraakt (hij ruikt nog naar verf!) en hij is heel mooi geworden. Ik vond ook nog een mooie oude stoel met kussens in vieux rose, het heeft een beetje van een boudoir. Ondertussen hadden we de eerste workshops Ken je kleuren, ├ęcht een belevenis.

Het leuke aan een kleuranalyse in groep is dat je het ook ziet gebeuren bij iemand anders, het effect van de kleuren, het wow-moment als we de perfecte combinaties gevonden hebben.

Het geeft zoveel voldoening als je van iemand, alleen door de juiste kleuren voor te houden, een echte ster kan maken, die zo op de cover van een glossy magazine kan. We zoeken er de juiste ketting of een mooi paar oorringen bij: kippevel verzekerd.


comments powered by Disqus