Blog

Prachtige oude glaskralen

10 September 07 03:24 PM

Vandaag een indrukwekkend lot oude glaskralen kunnen aankopen, sommige echt van museumkwaliteit, zoals deze oude gewonden kralen (+/- 1700, zie ook oud europese glaskralen), in verschillende tinten blauw en groen. de kobaltblauwe had ik nooit eerder, op zwart of grijs zullen ze prachtig staan.

Van grijs gesproken, voor al onze klanten die wanhopig op zoek zijn naar grijze kralen zijn er deze geslepen agaten uit Idar Oberstein:

We verwachten deze week overigens een nieuwe lading halfedelstenen met veel grijs of tinten die goed combineren met grijs, u leest het op de blog als ze in de winkels liggen.

Maar deze zouden het ook goed doen met grijs, we hadden ze al eerder in funky kleurtjes (zie ook slik!-blog), deze zijn subtieler, ook in zwart:

Deze zijn absoluut schitterend, oude kwartskralen (+/- 1100 na Chr.), in subtiel perzik, echt prachtig, de grootste kralen zijn 20 mm!

 

Deze hebben we zeer regelmatig maar ik blijf ze prachtig vinden, oude kornalijn uit India, mooi met goud en een klassieker voor warme types

 

Russian blues en vaseline-kralen in zacht licht-blauw en kobaltblauw, +/- 1900

 

Ook terug binnen, deze mooie oude spingewichten uit Mali:

Vanaf dinsdag in Antwerpen, vanaf woensdag in Gent.


comments powered by Disqus