Blog

Nieuwe workshops 2008

01 November 07 10:07 PM

Vandaag de hele dag gewerkt aan een nieuwe workshop waar we van start mee gaan in 2008: Masterclass Accessoires. Het is een logisch vervolg op de workshop Ken je kleuren maar zal er ook los van kunnen gevolgd worden. Het is een workshop voor die 99,9 % van de vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen en er zo goed mogelijk willen uitzien.

Als we het hebben over Accessoires denk ik uiteraard aan juwelen maar ook de haarstijl, bril, sjaals en handtassen komen uitgebreid aan bod.

De keuze van je accessoires wordt bepaald door verschillende elementen: het imago dat je wil uitstralen (zakelijk, casual, trendsetter, klassiek...), door de vorm van je gezicht en je lichaam, door je kleurtype, en natuurlijk door je persoonlijkheid. Al deze aspecten komen aan bod, maar veel aandacht zal gaan naar het ontleden van de gezichtsvorm omdat dat heel bepalend is voor de keuze van ooringen (kort of lang, rond of hoekig, fijn of groot) en kettingen (kort of lang, zwaar of fijn...), van haarstijl en bril, om na te gaan welk decolté het beste bij je past enz.

Een andere nieuwe workshop is de workshop Make-up, ook een aanvulling op de workshop Ken je kleuren. Tijdens de vele kleuranalyses die we doen is het telkens zo dat de make-over slechts compleet is wanneer de make-up aangebracht is. Elke vrouw ziet er zoveel beter uit met een beetje make-up maar veel klanten zien door de bomen het bos niet meer en vroegen om een workshop make-up. In deze workshop leren we een discrete dagmake-up aanbrengen waarbij we vertrekken van jouw (kleur)type en van jouw specifieke gelaatsvorm. Je leert je sterkste punten te accentueren en mindere aspecten te corrigeren en/of te camoufleren. De nadruk ligt op een natuurlijke make-up, waarbij jij je goed voelt.

Zodra de workshops op de planning staan, sturen we een mailing. Zit u nog niet ons bestand, schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.


comments powered by Disqus