Blog

Interessante tips voor wie zijn zelfgemaakte sieraden wil gaan verkopen

23 November 07 10:23 PM

 

Wat begint als een uit de hand gelopen hobby wordt al snel een zware verslaving: na een tijdje heb je zoveel halssnoeren en oorringen dat je eraan denkt sommige van je creaties te gaan verkopen. Een verhaal dat velen onder jullie zullen herkennen.

Rena Klingenberg is zo iemand, ze maakte er zelfs een website over. Het is zeer Amerikaans, zowel naar stijl als naar inhoud, een echt Amerikaans succesverhaal maar toch wel de moeite waard om regelmatig te bekijken als je er aan denkt sommige van je sieraden te gaan verkopen.

Je kan ook inschrijven op haar nieuwsbief. Ondanks de hoera-stijl waar je een beetje moet doorkijken, haal ik hier toch iedere keer interessante tips uit. Dit is één van haar laatste nieuwsbrieven:

How To Sell More Jewelry This Holiday Season

Ook heel interessant was een nieuwbrief over het prijzen van je zelf gemaakte sieraden en over het organiseren van "home jewelry parties". Ik vind hem niet meer terug op het archief van haar site maar ik had hem bewaard, dus als je geïnteresseerd bent, geef je mailadres door, dan stuur ik hem door. 


comments powered by Disqus