Blog

Eenmalige masterclass kleur en stijl door Ingeborg: een sieraad maken bij uw type en garderobe

24 February 08 10:02 PM

U weet al alles over pletkralen en knijp- en plooitangen maar u wil meer zekerheid over welke kleuren en stijl nu precies bij u passen, dan is dit een workshop voor u: deze workshop brengt het allemaal samen.

Onder begeleiding van twee kleurconsulentes, gaat u op zoek naar het optimale accessoire voor u. Veel aandacht gaat natuurlijk naar het gebruik van kleur: we merken dat klanten heel vaak op safe spelen en werken met analoge kleurschema's, dat zijn kleuren die naast elkaar op het kleurenwiel liggen. Bij een groene trui zoek je dan naar groene kralen. Terwijl baksteenrood of oranje of geel veel sterker en origineler is. Ingeborg gaat met iedereen samenzitten en bekijkt de kledingstukken die u meebrengt.  In functie van uw type zoeken we naar de perfecte kleuren en stenen voor een halssnoer.

We gaan ook na of u meer of minder contrast mag hebben voor uw accessoires, of u beter ton sur ton werkt of juist niet, of u beter staat met lichte of met donkere kleuren, we zoeken de ideale lengte van uw halssnoer, we bekijken of u beter staat met goud (brons, koper) of met zilver, of u beter bent met blinkende of met matte materialen, met zware of met fijne accessoires. U krijgt tips over kapsel en haarkleur. U gaat naar huis met een afgewerkt sieraad dat helemaal bij u past en bij de garderobe die u meebracht.

Voorkennis: u kunt al werken met plettang en pletkralen, de technische kant van het "juwelen maken" komt in deze workshop niet aan bod. U hoeft uw kleurtype niet te kennen, u krijgt een mini color disc van uw type.

Gezien mijn drukke agenda wordt deze masterclass slechts éénmaal in Gent en éénmaal in Antwerpen georganiseerd, het is een unieke kans om te leren hoe u uw uitstraling kunt versterken, snel inschrijven is dus de boodschap. Uiteraard komt ook deze workshop in aanmerking voor opleidingscheques.


comments powered by Disqus