Blog

Schitterende kralen, en een cadeautje...

21 May 08 09:14 PM

Vandaag kwam er een levering aan van een Indische leverancier: schitterende kleuren!

Gefaceteerd, ongeveer 20 x 14 mm

Deze zijn er in twee maten, 12 en 16 mm.

Op de zendnota staat jade, mij doet het eerder denken aan kwarts, of misschien bedoelen ze mountain jade? We zoeken het uit. De kleuren zijn werkelijk ongezien. De stock is zeer beperkt, we hebben slechts een vijftal snoeren van elk.

Zilver op was, dit soort kralen bracht ik vroeger mee uit Marokko. Een heel goed alternatief voor sterling zilver, zeker nu de zilverprijzen zo de hoogte in gaan en ideaal voor etnisch geïnspireerde sieraden. De prijs is heel interessant: 0,20 € per gram (de grootste kraal (22 mm) weegt ongeveer 6 gram).

Schattige bloemetjes in koraal, ze zijn ongeveer 7 mm en kosten 1,5O € per stuk. Heel fijn werk.

Als u vreest dat de workshop Parels knopen misschien toch niet uw ding is (zie ook blog van gisteren), dan is deze favoriet van Coco Chanel misschien iets voor u: een superlang parelsnoer (140 cm!) van cultuurparels, geknoopt, voor slechts 39 €.  Je kunt het dubbel en zelfs driedubbel dragen.  Het donkere snoer is iets korter, 120 cm, eveneens geknoopt (29 €).

We geven één wit parelsnoer ter waarde van 39 € weg aan wie als eerste een mailtje stuurt naar info@zahia.be. Het snoer gaat naar Rosaline Defever, gefeliciteerd!

De kralen en snoeren liggen vanaf donderdagnamiddag in de winkel in Antwerpen, vanaf vrijdag in Gent.


comments powered by Disqus