Blog

Cadeautje: kleurenwaaier van je geboortemaand

06 June 08 10:37 PM

De meeste mensen kennen hun teken van de dierenriem, weinig mensen kennen hun verjaardagskleur…

Pantone, de wereldautoriteit op gebied van kleur, heeft een nieuw kleurensysteem ontwikkeld, Colorstrology. Het linkt elementen uit de astrologie en de numerologie aan de spirituele waarde van een kleur en creëert op die manier een kleurenprofiel voor elke maand en voor elke 366 dagen van het jaar. Elke kleur komt overeen met een Pantonekleurnummer, hét internationale referentiesysteem voor kleur.

colorstrology 011

Je kan Colorstrology gebruiken om kleurschema's uit te kiezen voor een sieraad, voor je interieur, voor jezelf of voor vrienden of familie of klanten...

We kregen een set van een leverancier en maken er onze klanten graag gelukkig mee. We geven 12 kleurenwaaiers weg (winkelwaarde 11,45 € per stuk), één voor elke maand, aan de eerste 12 mensen die een mailtje sturen naar info@zahia.be. Vermeld wel even welke maand je interesseert en in welke winkel je de waaier komt ophalen. De kleurenwaaiers bestaan voorlopig enkel in het engels.

Meer informatie over Colorstrology van Pantone vind je hier.

Helaas, ondertussen zijn alle kleurenwaaiers weggegeven! Volgende keer meer succes!


comments powered by Disqus