Blog

De blogs van Zahia automatisch in je mailbox

11 June 08 02:34 PM

Er zijn een aantal blogs van collega's-creatievelingen die ik regelmatig volg. Op de duur wordt het wel een gedoe als je elke dag naar elke site moet gaan kijken of er iets veranderd is. Via de blog van atelierplano, leerde ik dat je je kunt laten mailen door www.rssfwd.com als er iets wijzigt in de websites die je interesseren. 

Het gaat als volgt: je gaat naar www.rssfwd.com, je geeft je emailadres in en het adres van de site die je wilt volgen en je activeert de link die je in je mailbox krijgt.  Doe je dat voor de Zahia-blog, dan krijg je elke nieuwe blog automatisch in je mailbox.

Een andere blog die ik regelmatig volg is die van Veerle Maes. Zij haakt bijzondere sieraden en geeft sinds kort ook workshops in het MIAT waar je ook werk van haar kunt bewonderen.


comments powered by Disqus