Blog

Make-up nu te koop in de winkels in Gent en Antwerpen, en een cadeautje...

15 June 08 09:47 PM

De workshop Make-up Make-Over is een groot succes. Voortaan kunt u de producten van Make-up Studio ook kopen in onze winkels in Gent en Antwerpen.

De producten van Make-up Studio zijn hypoallergeen en niet getest op dieren. Niet alleen is de kwaliteit uitstekend, het leuke van dit merk is dat je de doosjes volledig naar je eigen smaak en behoefte kan opvullen. Zo blijf je nooit met kleurtjes zitten die je nooit gebruikt.

make-up   waaiers   dozen 029 make-up   waaiers   dozen 002

De prijslijst vindt u hier.

Maak uw look áf en schaf meteen ook een lippenstift aan bij het halssnoer van uw dromen! Zelfs als u normaal gezien nooit of weinig make-up gebruikt, zullen deze harmonieuze tinten u zeker flatteren:

U bent:


nr lippenstift

Koel

Licht

4 of 5


Midden

44


Donker

45 of 46
Warm

Licht

3 of 6


Donker

33

 

We hebben in de winkel uitgebreide make-up fiches per type. Kent u uw type nog niet, dan is de workshop Ken je kleuren of Make-up Make-Over zeker een aanrader. Het geeft zoveel voldoening als je klanten die een kleuranalyse lieten doen later terugziet: ze zien er stuk voor stuk stralend uit, het zijn onze grootste fans!

En ja, we zijn in een vrijgevige bui vandaag! We geven een doosje weg met een blush en een lippenstift (winkelwaarde 23,70 €), het is een setje voor een licht zomertype (op basis van roze dus). Wie als eerste een mailtje stuurt naar info@zahia.be mag hem komen afhalen in de winkel in Gent of in Antwerpen. Veerle Van Nuffel was deze keer de gelukkige die het setje krijgt.


comments powered by Disqus