Blog

Openingsuren Zahia Gent tijdens de Gentse Feesten

18 July 08 07:12 PM

Zoals elk jaar passen we onze openingsuren aan tijdens de Gentse Feesten: in de periode van 19 tot 28 juli is Zahia Gent alleen open in de namiddag vanaf 13u tot 19u ongeveer.  Enkel op zondag zijn we ook 's morgens open vanaf 10u doorlopend.  

In augustus is Zahia Gent dan enkel open op vrijdag- zaterdag en zondagvoormiddag.

Zoals elk jaar kunt u tijdens de Gentse Feesten bij ons ook workshops volgen. Als het mooi weer is (en dat zou het worden vanaf dinsdag!) gaan de workshops juwelen maken buiten door, onder de bomen op het pleintje, echt heel leuk. Er zijn voldoende paraplus voor als het te warm zou worden... Bij slecht weer gaan de workshops binnen door.

Er zijn nog een aantal plaatsen voor de basisworkshop. We hebben steeds nieuwe voorbeelden en modellen, we zijn nu al volop bezig met de wintercollectie: dé trend zijn grote gefacetteerde stenen. Zelfs als u al eens een workshop volgde, kunt u zich dus weer laten inspireren! De kleuren voor het najaar 2008-2009 vindt u hier.

Er zijn nog twee plaatsen voor de Make-up Make-Over op maandag 28 juli. Deze workshop gaat binnen door in onze kleurenstudio.

Zoals u weet, kunt u niet alleen het inschrijvingsgeld maar ook de kralen of de make-up die u aankoopt de dag van de workhop, betalen met opleidingscheques. Als u nu bestelt, heeft u de cheques niet meer voor het begin van de Feesten, maar u kunt de opleidingscheques binnenbrengen tot 2 maanden na de workshop.

Prettige Feesten!


comments powered by Disqus