Blog

Zin in wit

28 August 08 08:31 PM

De winkel in Gent kreeg een grondige face-lift: opeens waren we de donkere gedempte tinten van de muren meer dan beu: het werd wit! Geen wit wit maar "old church white", en ik moet zeggen, de winkel lijkt stukken groter. Ook wel chic, zo'n witte etalage. Met dank aan Gaelle en Evelien die deze klus klaarden in twee dagen!!! Jammer dat de nieuwe aanwinsten er nog niet zijn: we verwachten heel binnenkort verschillende nieuwe etnische objecten (hoofdzakelijk uit China maar ook uit Oost-Afrika: remember de blog over Venetiƫ, binnenkort vertrek ik weer voor een aantal dagen, hoofdzakelijk voor oude glaskralen maar ook voor objecten). Zodra er nieuwe dingen binnen zijn, leest u het hier.

Nog iets over het weefsel in de etalage in Gent: het is een oude haik uit het Noorden van Tunesiƫ, zuiver wol, handgeweven, heel mooi en in bijzonder goede staat.

Nog voor binnenkort: de beurs in Parijs. Als het de moeite loont, houden we weer een pre-sale waar u snoeren tegen uiterst voordelige prijzen in voorverkoop kunt kopen. Als het doorgaat, is het voor de laatste zondag van september, in de namiddag, en, jawel, in Gent deze keer. Blokkeer deze dag alvast in jullie agenda!

Nog een boekentip: op vakantie heel erg gelachen met de volgende twee boeken. Als u hield van Bridget Jones'  Diary, valt u hier ongetwijfeld ook voor: grappige, ongecompliceerde literatuur en heel herkenbaar!

 


comments powered by Disqus