Blog

Beurs in Parijs: de tendenzen

07 September 08 10:05 PM

Opvallend: heel veel organische vormen, zoals deze obsidiaan (links) en labradoriet:

DSCN4753#001 DSCN4771#001

Sommige zijn echt heel bijzonder, zoals deze agiliet (ongeveer 70mm x 30 mm), het lijken wel fossielen (ook veel gezien trouwens):

DSCN4755#001 

En naturlijk de grote platte gefacetteerde stenen, waar we het al vaker over hadden. Toch hebben we ook speciaal gezocht naar niet té grote stenen, en naar koele kleuren (paars, blauw, roze).

Hierbij al enkele aanwinsten: tijgerjasper en lepidoliet (links), vandaag in de winkel in Gent al onmiddellijk verkocht, dit wordt zeker een succes! Rechts een heel bijzondere steen: asteriet, limoengroen met paars-blauw. Deze kralen zullen fantastisch combineren met alle diep-paarse tinten uit de najaarsmode. Hier hebben we maar vier snoeren van (Antwerpen)...

DSCN4747#001 DSCN4754#001

En natuurlijk , de briolettes. Heel blij zijn we met deze: gefacetteerde druppelvormige briolettes in onyx en rookkwarts (20 mm), super-chic voor de feestdagen, en nog net op tijd voor de mini-workshop Oorringen maken met briolettes. Voor wie op de wachtlijst staat voor deze workshop: er werd een extra avond bijgepland in Gent op 12 november!

DSCN4772#001 DSCN4773#001

Dit is maar een fractie van wat eind september binnenkomt: er zullen honderden prachtige snoeren in nieuwe vormen en kleuren zijn.

We doen ons uiterste best om alles hier te krijgen voor het einde van de maand, zodat we op zondagmiddag 28 september onze tweede grote voor-verkoop kunnen houden. Zoals vorige keer verkopen we de kralen die dag per snoer, met een korting van maar liefst 30%! Hou de blog in de gaten!


comments powered by Disqus