Blog

De wedstrijd: spannend!

01 December 08 08:41 PM

151 inzendingen, 11 meer dan vorig jaar! Alle deelnemers van harte gefeliciteerd! En nu komen wij in actie! Elk sieraad wordt gewikt en gewogen, we kijken naar kleurcombinaties, afwerking... Iemand vroeg: klopt het dat jullie alleen sieraden in zilver of verguld zilver belonen? Nee dus. Wel vallen we erover als je een halssnoer maakt met dure stenen of sterling zilveren kralen en dan kiest voor een goedkoop metalen slotje, of als een verguld slot met zilveren pletkraaltjes bevestigd is. Elk sieraad wordt ook gepast: soms kan je een coup de foudre hebben voor een bepaalde kleurencombinatie maar als je het sieraad dan past, blijkt het soms helemaal niet te "vallen"... Het zijn allemaal dingen die we in aanmerking nemen bij het beoordelen van de sieraden.

In elk geval houden we de namen strikt gescheiden van de inzendingen: we kijken alleen naar het juweel!

Werk aan de winkel dus. Onze huisfotograaf staat klaar, Vincent van de website ook. Binnenkort worden jullie uit je lijden verlost...

Wedstrijd 2007 036

Inzending van Françoise Quintijn van vorig jaar, één van de sieraden die op de shortlist terechtkwamen.


comments powered by Disqus