Blog

Zahia gaat in zee met Bongo!

09 December 08 12:25 PM

We zijn bijzonder trots u te kunnen melden dat Zahia in zee gaat met Bongo: Zahia lanceert het “Stappenplan voor een nieuwe look”, een arrangement in de nieuwe reeks Personal Assistant cadeaubons.

In het arrangement “Stappenplan voor een nieuwe look” krijg je een restyling aan de hand van je eigen, persoonlijke kleuren, de juiste make-up en de ideale accessoires voor jouw type. Je leert hoe je er in een paar stappen en met een paar eenvoudige technieken beter en jonger kan uitzien. Dankzij deze cadeaubon en Zahia leer je tijd maken voor jezelf en tijd maken voor je imago. Het gaat over het beste uit jezelf halen, over jezelf niet te kort te doen: kortom pure verwennerij voor jezelf. Als je weet dat je er goed uitziet, straal je vanzelf meer zelfvertrouwen uit.

We verwelkomen je met koffie of thee, bepalen je dominante kleurkenmerk, gaan op zoek naar het ideale sieraad in functie van je kleurtype en gezichtsvorm, je krijgt een maquillage die past bij je gezichtsvorm en persoonlijke kleuren en geven veel concrete tips voor een nieuwe look, het resultaat is echt een mini-make-over. Bovendien krijg je een persoonlijke fiche waarmee je verder aan de slag kunt om je “nieuwe ik” vorm te geven.

De Personal Assistant cadeaubon kost 99,90 € en is te verkrijgen via de website http://www.bongo.be , telefonisch op het nummer 03/20 21 660 of in één van de Bongo verkooppunten.


comments powered by Disqus