Blog

De roosjes in de kleur en de steen van uw keuze!

01 May 09 08:45 PM

Deze opalen roosjes waren een echte topper, nog wekelijks moeten we klanten teleurstellen. Maar nu is er goed nieuws: we vonden een leverancier in China die deze roosjes kan maken in elke kleur en steen die we maar willen.

Parijs jan 09 121 Parijs jan 09 119

Daarom deze oproep aan u: laat ons weten in welke halfedelsteen u deze roosjes het liefste zou hebben. Zahia verzamelt alle wensen en verlangens en zal de meest gevraagde kleuren en/of stenen bestellen. Stuur een mailtje naar ingeborg@zahia.be

Voor alle duidelijkheid: dit mailtje engageert u tot niets, er is geen aankoopverplichting, u plaatst met dit mailtje geen bestelling.

Let wel, de roosjes zullen uiteindelijk pas in september/oktober in de winkels liggen. Hou hier rekening mee voor de kleurkeuze!


comments powered by Disqus