Blog

Masterclass Stijl door Wilma Bouwman in het najaar bij Zahia

22 June 09 02:20 PM

Ik ben ongelofelijk blij en trots dat ik hier kan melden dat Wilma Bouwman in het najaar twee keer een Masterclass Stijl geeft bij Zahia in Antwerpen.

wilma Wilma Bouwman

Ik heb bij Wilma de opleiding kleurconsulent en de opleidingen Make-up en Stijl gevolgd. Ze is voor mij een voortdurende bron van inspiratie en absoluut uniek in haar aanpak. Ze bekijkt elke klant in zijn totaliteit: kleur, stijl, persoonlijkheid en innerlijk weet ze op een unieke manier te combineren.

Wilma volgde onder andere verschillende opleidingen bij Carla Mathis, dé authoriteit op het gebied van personal styling en co-auteur van het referentiewerk over Stijl:

De Masterclass duurt één dag en er zijn twee dagen: 3 oktober en 24 oktober. Het volledige gedetailleerde programma staat volgende week op de website. Maximum 12 deelnemers per dag. De workshop is absoluut interactief: u mag gerust een hele koffer kleding en accessoires meebrengen! In de weken voorafgaand aan de workshop krijgt u de kans uw vragen door te geven aan Wilma, die ze zal verwerken in de masterclass. Ook krijgt u in de weken voor de masterclass enkele opdrachten en vragenlijsten toegestuurd zodat we het maximum uit deze dag kunnen halen!

Ik heb het voorrecht gehad deze zomer deze workshop privé bij mij thuis te krijgen van Wilma en het is echt een eye-opener!

Gun uzelf deze wow-ervaring en reserveer nu al uw plaats, stuur een mailtje naar ingeborg@zahia.be met vermelding van de datum van uw keuze.

Kostprijs: 200 €, inclusief broodjeslunch, koffie, thee, frisdrank en een werkmap. Deze masterclass kunt u ook betalen met opleidingscheques of via KMO-portefeuille. Voorkennis: u kent uw kleurtype.

Update: er zijn al zes inschrijvingen voor 3 oktober!


comments powered by Disqus