Blog

Gekeurd en goed bevonden: de proefles van de nieuwe workshop Maak je eigen findings

12 January 10 10:22 AM

Gisteren ging in Antwerpen de proefles door van onze nieuwe workshop Maak je eigen findings, een heel leuke nieuwe workshop waarin je leert hoe je je eigen slotjes en oorhaakjes kunt maken.

 Proefles maak je eigen findings 003#001

An Derickx gaf de try-out van de nieuwe workshop voor enkele goede klanten en voor het personeel van Zahia.

De reacties waren unaniem positief: je voelt je een echte juweelontwerper, en het resultaat zag er bij iedereen bijzonder professioneel uit. Het idee je zelfgemaakte sieraad volledig te kunnen personaliseren trok iedereen aan.

Proefles maak je eigen findings 007#001 Proefles maak je eigen findings 009#001

De handleiding die je erbij krijgt is zeer duidelijk en overzichtelijk: elke stap wordt geïllustreerd met fotootjes, zodat je achteraf probleemloos zelf aan het werk kan. Bij de handleiding zit ook een gedetailleerde materiaallijst.

Proefles maak je eigen findings 008#001 Proefles maak je eigen findings 010#001

Eén kanttekening: het is wel degelijk een workshop voor gevorderden. Je moet goed overweg kunnen met een plooitang, oogjes maken moet vlot gaan. Oefen dus eventueel nog een beetje thuis vóór de workshop of schrijf je eerst in voor een basisworkshop.

Het was overigens de laatste les van An. Zij wordt gerante van Zahia Gent. Als workshopverantwoordelijke wordt ze opgevolgd door Inne Janssens.

Proefles maak je eigen findings 011#001

Veel succes gewenst aan allebei!


comments powered by Disqus