Blog

Leuke respons!

22 March 10 12:46 PM

We kregen recent verschillende positieve reacties in verband met de deskundigheid en de vriendelijkheid van ons personeel en in verband met onze workshops.

Dit is een mailtje van Nicole Dewinter naar aanleiding van de workshop Zelf Glaskralen maken die ze recent volgde:

Dag Ingeborg en Renate

Altijd te vinden voor een nieuw experiment, schreven mijn schoonzus Brigitte en ik ons onlangs in voor de workshop 'Zelf glaskralen maken'. Vol nieuwsgierigheid en met veel enthousiasme namen we in Antwerpen samen de trein richting Gent, één van onze allermooiste grootsteden. Niet wetende wat ons te wachten stond, zochten we onze weg naar Colpaert. Onder begeleiding van Marcel Vlamynck begon een spannende dag vol ontdekkingen. Marcel bleek een begeesterd glaskunstenaar in hart en nieren en sleurde ons mee in zijn wereld van de glaskunst. Na een korte inleiding over de primaire beginselen rond veiligheid en een theoretische uiteenzetting van materialen en technieken, mochten we zelf aan de slag. Ons kleurenpallet gekozen begonnen we uiteindelijk wat onwennig aan het glaskralen avontuur.

Mijn schoonzus bleek een natuurtalent en toverde al snel een prachtkraal uit het vuur en glas. Ongelofelijk, terwijl ik zat te knoeien met het smelten van het glas, om uiteindelijk een verbrand scharminkel gefabriceerd te hebben, had zij al drie prachtkralen bij elkaar.

We waren met veel die dag, met 12 als ik met niet vergis, Marcel holde van de één naar de ander, te veel deelnemers om iedereen naar behoren te kunnen bijstaan en hierdoor te weinig tijd om alles te kunnen zien van de geplande basisopleiding en dat was wel heel jammer. Niet te min heeft de man zijn uiterste best gedaan om elkeen te laten proeven van het echte glaskralen maken aan zijn persoonlijke brander en bezorgde hij ons een onvergetelijke dag, een momentopname, een heel klein stukje in de grote wonderlijke wereld van de glaskunst.

Op het einde van de dag mochten we ons dan toch allemaal eigenaar noemen van een aantal glaskralen, de ene al wat trotser dan de andere, Brigitte van een 9-tal juweeltjes en ik van een 5-tal schandalen. Niettemin een ontzettend leuke ervaring rijker en een geweldig dagje workshoppen dat ik voor geen enkele mooie gekochte glaskraal had willen missen!

Een weekje later dan trokken we, gek genoeg allebei volledig inspiratieloos, terug richting Gent, na wat gesurfd te hebben op het internet om eventueel daar nog mooie glaskralen te kunnen kopen (ik was zo beschaamd voor mijn eigen creaties). Maar... we hadden het moeten weten en kunnen verwachten... de professionaliteit van het Zahia team werd nogmaals bevestigd. Met raad en daad stonden An en Inge iedereen bij om elk van ons met een prachtig persoonlijk juweel tevreden en voldaan naar huis te laten weerkeren. Gewoonweg fantastisch!

Sinds woensdag heb ik mijn juweel (met de schandaaltjes) al alle dagen gedragen, trouwens één van mijn mooiste halssnoeren tot nu toe en waar ik uiteindelijk toch wel trots op ben.

Vandaar een welgemeend dankjewel aan heel het Zahia team voor het wederom warm en hartelijk onthaal wat toch telkens weer een klein beetje thuiskomen is bij jullie.

Lieve groeten

Nicole

glazen kralen maken

Er zijn nog plaatsen voor deze workshop in april en in mei, inschrijven kan hier.

Vandaag kregen we ook een lieve mail van Marleen:

Geachte zaakvoerdster,

Al geruime tijd volg ik met heel veel plezier de workshops in de winkel in Gent.

Ik ben van het principe dat als er iets goed is dit dan ook mag gezegd worden en wil daarom

de verschillende lesgeefsters en verkoopsters eens in de bloemetjes zetten om hun hartelijk onthaal, hun profesionele uitleg

en vooral om hun geduld en heel lieve aanpak van de klanten/ cusisten.

Fijn dat er nog zo'n winkels zijn waar je geen nummer bent!

Proficiat!

Marleen De Naeyer

Check ook de reacties op Facebook. Als u lid wordt van onze Facebook-groep, bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, promoties, vacatures…


comments powered by Disqus