Blog

Vintage glas uit Venetië

18 May 10 09:56 AM

Vorige week ging ik in Venetië op zoek naar oude glaskralen voor de winkel in Brugge. Het weer viel tegen maar ik vond wel veel materiaal: 32 kisten vol kralen! Antieke glaskralen voor Brugge maar ook voldoende materiaal om binnenkort een Economy Bead Weekend te organiseren, meer info hierover later.

IMG_1094 IMG_1109

Maar deze kralen wil ik jullie alvast laten zien: het zijn vintage glaskralen uit Murano, gemaakt in de jaren zestig.

IMG_1119 IMG_1116

De kralen zijn mat gesatineerd, een snoer is ongeveer 80 cm en kost maar 39 €. De voorraad is uiteraard beperkt, op is op.

We geven één snoer weg aan wie vandaag een mailtje stuurt naar ingeborg@zahia.be. Vertel ons wat u met deze unieke kralen van plan bent, en misschien is het gratis snoer dan wel voor u! Enkel de winnaar wordt verwittigd, de naam van de gelukkige komt ook op de blog.

Veel succes!

En het snoer gaat naar Marleen Menten die ons aan het lachen bracht met het volgende mailtje:

hallo Zahia team,
 
ik zag op jullie blog het berichtje over de venitiaanse kralen en de mogelijkheid om een snoer te winnen.
 
wat zou ik met dat snoer doen ?
 
ik ben zondag verjaard (51 !) en voel me ook een beetje vintage.
ik zou die mooie kralen ongegeneerd voor mezelf houden !
 
groetjes
tot vrijdag in Brugge,
 
Marleen  Menten
Nieuwpoortcomments powered by Disqus