Blog

Zaterdag Dag van de klant: gratis demo kleuranalyse én uw aankopen dubbel op de klantenkaart

23 September 10 09:59 PM

We hebben fantastische klanten en zaterdag is dan ook uw dag. Niet alleen komen uw aankopen dubbel op de klantenkaart, we organiseren ook leuke demo’s kleuranalyse in Gent, Lier, Hasselt en Brugge.

Hoe werkt een kleuranalyse eigenlijk? Waarop baseert een kleurconsulente zich om te besluiten dat donkerblauw u beter staat dan zwart? Maakt het nu echt zo’n verschil welk groen u draagt?

IMG_1449 IMG_1450

Ontdek het nu zaterdagnamiddag van 14u30 tot 16u30 bij Zahia Gent, Lier, Hasselt en Brugge. Onze kleurconsulentes staan klaar om een tip van de sluier op te lichten. Ik zelf ben er voor u bij Zahia Gent.

Als u nu zaterdag inschrijft voor de workshop Ken je kleuren, dan krijgt u een gratis minicolordisc (winkelwaarde 4,90 €). Als u inschrijft voor Kleuranalyse én Make-up Make-Over, dan krijgt u een korting van 10 € op het inschrijvingsgeld.

In Antwerpen geven we wegens plaatsgebrek geen workshops kleuranalyse meer. Zahia Antwerpen organiseert zaterdagnamiddag om 15u00 en om 16u00 interessante demo’s werken met zilverdraad.

IMG_0793 IMG_0774

Valerie demonstreert hoe je met zilverdraad prachtige ringen, broches of findings kunt maken.

ring A tot Z MED IMG_2067

Als u zaterdag inschrijft voor één van deze workshops, dan krijgt u 10% korting op het inschrijvingsgeld.

Een dag om niet te missen!


comments powered by Disqus