Blog

Ontwerpen met vintage-kralen

05 September 11 09:47 AM

Prachtige nieuwe creaties die oud en nieuw met elkaar combineren:

IMG_4295 ketting 1IMG_6870IMG_4311 detailIMG_4301 kettingen 2

Zoals je ziet kan je met deze vintage Klimt-kralen werkelijk alle richtingen uit: je combineert ze met koele of met warme kleuren, je maakt er een licht of een donker halssnoer van… Het kleinste maatje is ideaal als tussenkraal of voor oorringen:

IMG_4329 oorringen 2IMG_4326 oorringen1

Let ook op de oorringen met mini-lenti met goud- of zilverfolie: je combineert ze met al je halssnoeren, en al je outfits. Nu de zilverprijzen de pan uit swingen is het een fantastisch alternatief voor echt zilver of verguld zilver.

Let op: heel beperkte stock! De mini-lenti met goud- en zilverfolie kunnen we laten bijmaken maar dat vraagt tijd: het is allemaal handwerk en er zijn niet zoveel mensen in Venetië die dit kunnen.

IMG_6563IMG_6566

Hoe gek het ook mag klinken, er is in Venetië geen enkele officiële opleiding voor jonge mensen die het vak van kralenmaker willen leren. Er zijn alleen dure privé-opleidingen. En wie het vak beheerst, houdt zeer bewust zijn kennis geheim, net zoals vroeger…


comments powered by Disqus