Blog

Vrijdag en zaterdag 30 en 31 mei: -10 percent op de volledige glas-in-lood-collectie!

28 May 14 02:19 PM

Het thema van ons maandelijks event is dit keer de glas-in-lood collectie. Een unieke collectie glaskralen die speciaal voor Zahia in Tsjechiƫ gemaakt wordt. Nu vrijdag en zaterdag 30 en 31 mei krijg je 10% korting op de volledige collectie glas-in-lood!

glas in lood nieuwe kleuren visual

De kraal wordt machinaal geperst, de afwerking gebeurt met de hand. Als de kraal geperst is, komt er een pasta overheen. Die wordt weggeschuurd aan de boven- en onderkant. Zo krijgt de kraal een mooie gepolijste look. Aan de zijkant blijft het kleurtje zitten, dit geeft het glas-in-lood-effect.

 

Het gekleurde boordje zorgt er ook voor dat, welke kralen je ook gebruikt uit deze collectie, alles bij elkaar past. Wat je ook bij elkaar legt, het resultaat is altijd mooi!

onregelmatig rond 15 lichtblauw petroleum lavendel donkerblauw oranjedruppel rood groen bruin

Er is de vaste collectie (wit, lichtblauw, lavendelblauw, kobaltblauw, geel, oranje, rood, olijfgroen, chocoladebruin, zwart en lila). Elk seizoen kiezen we ook enkele trendkleuren uit. Deze zomer zijn dat pompelmoes (of koraal of flamingo), oud roze en muntgroen*.

glas-in-lood-nieuwe-kleuren-011 vincentglas-in-lood-002

Deze actie gaat door in de vijf winkels en op de webshop. De collectie is identiek in alle winkels.

 

PS In Gent vieren we vrijdag en zaterdag de heropening van de winkel: je krijgt er 10% korting op ALLES!!! Er zijn ook cava en hapjes en we delen 200 waardevolle goodie-bags uit!

 

* De extra kleuren van het najaar worden grijs, donkerrood en paars.


comments powered by Disqus