Blog

Communie of lentefeest? Laat je feestjuweeltje op maat maken en ontvang een gratis cadeautje!

05 April 18 02:46 PM

Binnenkort een communie of lentefeest en nog op zoek naar het pérfecte juweeltje om je outfit compleet te maken?

Look no further, want je kan in onze winkels een origineel juweel op maat laten maken!

 

Een schattig armbandje, fijne halsketting of toffe oorringen? Het kan allemaal! Naast een uitgebreide collectie kralen hebben we ook een ruim assortiment bedeltjes in verschillende vormen: vogeltjes, kleurrijke mini-flosjes, libellen, sterretjes, strikjes, blaadjes en bloemetjes...: vrolijke lente-accenten die je feestoutfit helemaal af maken.

 

Bovendien kan je in de paasvakantie profiteren van een leuke actie! Als je een juweeltje voor je communie of lentefeest laat maken, krijg je er een gratis ring met parelmoer bij als cadeautje! Je kan in al onze winkels terecht voor advies en een ontwerp op maat.

 

communiejweel oorringen met libelle en pareltjecommuniejuweel of juweel voor je lentefeest, juweeltjes op maat-3juweel communie lentefeest oorbellen met sterretjes en parelmoer kralen

Oorringen met bedeltjes en kralen in parelmoer

 

Sofie ontwierp deze week al een mooi juweeltje voor de plechtige communie van Christine. Een fijn armbandje met roze mini flosjes en een flamingo bedel, schattig en speels! En het paste ook nog eens perfect bij haar truitje ; –)

 

Het ontwerpje staat hier op de webshop met alle benodigdheden.

communiejuweeltje armbandje met flosje en flamingo bedel communie juweelcommuniejuweeltje armbandje met flosje en ring juweel communiecommuniejuweeltje armbandje met flosje en ring juweel communie meisje

 

We werken volledig volgens een door jullie gekozen stijl en budget. Nadien spreken we af wanneer je het juweel kan komen halen. Hou rekening met een wachttijd van enkele werkdagen, afhankelijk van het ontwerp. Als je het sieraad komt halen, wordt het nog eens gepast om er zeker van te zijn dat het helemaal naar je wens is.

 

TIP: Breng je jurk, blouse of vestje mee naar de winkel waar het juweeltje moet bij passen.

 

armbandje met gouden ketting, sterretje en parelmoer kralen, communiejuweel of lentefeestcommuniejuweel of juweel voor je lentefeest, fijn halssnoer met ketting-3b

Fijn armbandje en halssnoer met zilveren ketting en parelmoer kralen

 

Deze actie is geldig in alle Zahia winkels gedurende de paasvakantie.


comments powered by Disqus