Bruids- en suitejuwelen

Bruids- en suitejuwelen

Je kunt bij Zahia ook terecht voor bruids- en suitejuwelen op maat.


We bekijken samen de stijl, kleur en snit van je kleed, evenals je kapsel- en make-up-plannen. Op basis daarvan beslissen we of we oorringen, een armband, een halsjuweel of de perfecte combinatie maken.

Er is altijd een vaste collectie juwelen in de winkels die direct aangekocht en meegenomen kan worden. We kunnen hieraan lichte aanpassingen doen of van bestaande juwelen vertrekken om dan naar jouw ideaal juweelontwerp te gaan.

Door het grote aanbod aan kralen en stijlmogelijkheden kunnen we bij het ontwerpen alle richtingen uitgaan: van klassiek en romantisch tot modern, retro of vintage.

Er zijn duizenden combinaties mogelijk! In onze collectie zitten zoetwaterparels, halfedelstenen, of Muranoglas die we al dan niet kunnen combineren met kleurrijke kralen, zilver of verguld zilver. Ook onze collectie oorhaken en slotjes is zeer uitgebreid; hiermee werken we het juweel perfect af voor jouw belangrijke dag.

Als het ontwerp klaar is, wordt een gedetailleerde prijsberekening gemaakt. Ook dan kun je nog wijzigingen doorvoeren in functie van je budget.

Tot slot spreken we af wanneer je het juweel kunt komen halen (hou rekening met de wachttijd van 1 tot 3 werkdagen). Als je het sieraad komt halen, wordt het nog eens gepast en kan het eventueel nog aangepast worden.

Als je al meer ervaring hebt, kun je ook zelf je juweeltjes maken. Je kunt rustig aan de tafel werken, wij zijn altijd in de buurt om te helpen als dat nodig is.

Wil je graag zelf ontwerpen, maar is de technische kant niets voor jou? Geen probleem! Jij stelt de juwelen samen, wij werken ze af! 

Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!