Juweel op maat

Juweel op maat

Bij Zahia kun je een juweel volledig op maat maken of laten maken.

De jurk of trui of blouse waar het juweel bij moet passen, breng je eventueel mee. Je kunt rustig aan de tafel werken bij een kop koffie en als je hulp nodig hebt, roep je ons er gewoon even bij.

Je kunt je ook van a tot z door ons laten begeleiden. We bekijken dan eerst de kleren die je meegebracht hebt en zoeken uit welke stijl er het best bij past. Je kunt enkele modellen uit de winkel passen om een beter idee te krijgen van wat je juist zoekt. Daarna bepalen we de kleur, rekening houdend met je type, de kleurenkaart, de modetrends...

Ten slotte kiezen we de afwerking (metaal, zilver, verguld).

Op elk moment kun je nog van idee veranderen of het roer helemaal omgooien.

Als het ontwerp klaar is, wordt een gedetailleerde prijsberekening gemaakt. Ook dan kun je nog wijzigingen doorvoeren in functie van je budget.

Tot slot spreken we af wanneer je het juweel kunt komen halen (hou rekening met een wachttijd van 1 tot 3 werkdagen). Als je het sieraad komt halen, wordt het nog eens gepast en kan het eventueel nog aangepast worden.

Kijk ook naar de Collectie om een idee te krijgen van de verschillende stijlen die mogelijk zijn.

Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!