Workshop info

Workshop info

 

Wat krijg je?
Na drie uur stap je bij ons naar buiten met een heel concreet resultaat: een zelfgemaakt sieraad, dat volledig op jou is afgestemd. In elke Zahia-workshop zit een technisch gedeelte met alle achtergrondinformatie, zodat je daarna zelf creatief aan de slag kunt.

De sfeer in onze workshops is heel ontspannen en je krijgt altijd een persoonlijke begeleiding van onze enthousiaste lesgevers. Je gaat zeker met een afgewerkt sieraad naar huis, gepersonaliseerd en op maat. Breng gerust de outfit mee waar het sieraad bij moet passen.

An is verantwoordelijk voor het didactische aspect van de workshops. Voor praktische vragen in verband met inschrijvingen, betalingen… kun je terecht bij Hermine.


Wat is het succes van onze workshops?

De kwaliteit van het materiaal, vakbekwame lesgeefsters en een heel persoonlijke begeleiding, dat zijn de grote troeven van onze workshops. De kwaliteit van het aangeboden materiaal vind je nergens anders: de collectie kralen is uniek en waardevol en er is een heel ruime keuze.

Bij Zahia werken we alleen met uiterst bekwame lesgeefsters: zowel op het didactische vlak als op het technische vlak zijn onze lesgeefsters zeer onderlegd. De persoonlijke benadering wordt door de klant heel erg op prijs gesteld: we werken niet naar een bepaald model of voorbeeld, we zoeken voor iedereen het perfecte sieraad in de juiste kleur en houden rekening met stijl en kleurtype.

Bij een Zahia-workshop leer je echt de knepen van het vak: omdat wij onszelf niet zien als ontwerper en jou niet als een toekomstig concurrent, kunnen we probleemloos al onze kennis doorgeven.

Tijdens de workshops ligt alles ter beschikking, je rekent alleen af wat je gebruikt hebt.

Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!