Ken je kleuren

Ken je kleuren

Bij een kleuradvies gaan we op zoek naar de kleuren die in harmonie zijn met uw natuurlijke uitstraling. Hierbij gaan we uit van de kleur van uw haar, huid, ogen. Aan de hand daarvan wordt uw kleurtype bepaald.

Als u de juiste kleuren draagt, wordt uw natuurlijke uitstraling versterkt: lijnen worden verzacht, de ogen stralen, de huid is egaal... U voelt zich prettig in de kleuren die bij u passen omdat ze als het ware een verlengstuk van uzelf zijn. Verkeerde kleuren maken bleek, vaal en vermoeid, het gezicht krijgt een harde uitstraling.

U zult ontdekken dat u veel meer kleuren kunt dragen dan u voor mogelijk had gehouden. Ook zult u merken dat uw garderobe veel meer combinatiemogelijkheden biedt omdat alle kleuren van uw palet onderling harmoniƫren. Kleren en make-up kopen wordt veel makkelijker. Weten dat je er goed uitziet, geeft ook zelfvertrouwen.

Momenteel bieden we de volgende formules aan:

Workshop "Ken je kleuren"

Voor bedrijven: een workshop kleuranalyse als teambuilding of incentive. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte

Workshop Kleuranalyse voor professionals: u hebt een kledingzaak, lingeriezaak, optiekzaak, winkel in accessoires, juwelen, kapsalon en u wilt uw klanten nog beter adviseren

Ken je kleuren

Het volledige personeel van Zahia heeft ook een opleiding kleur gekregen zodat we u kunnen helpen als u een sieraad zoekt dat in harmonie is met uw kleurprofiel. Kleurenpasjes van de zes seizoenen en kleurkaarten met basistonen en accentkleuren van de verschillende types zijn ook aanwezig in de winkel en tijdens de workshops om u te helpen bij uw keuze.

We kunnen in de winkel ook een "quick scan" doen om te bepalen of u eerder tot het warme of tot het koele type behoort: dit bepaalt onder andere of u beter staat met goud of met zilver.

Ken je kleuren
Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!