Set met tangen om juwelen te maken

S
Set met tangen om juwelen te maken
Een set van zes tangen en twee pincetten. Een handige tool voor iedereen die graag zelf juwelen maakt. Het setje kost 69 euro en biedt daarmee een heel interessante prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal cadeautje!

Bovendien is het nog mooi ook: je kan kiezen tussen verschillende kleuren voor het etui en de handgrepen van je tangetjes zijn in dezelfde trendy kleur. Vanaf nu kan er geen verwarring meer ontstaan met de - vaak toch iet of wat robuustere - tangen van manlief!


De tangensets zijn beschikbaar in de Zahia winkels en op de webshop


De set betstaat uit:

1) Plettang met fijne bek : handig om dingen mee vast te nemen die te klein zijn om het met de vingers te doen.


2) Plettang met brede bek: gemakkelijk om twee pletkralen tegelijk plat te knijpen.


3) Plettang met schuine bek: om ‘achter het hoekje’ te werken, waar je met een gewone tang niet bij kan.


4) Plooitang: deze tang gebruik je om mooie ronde oogjes te maken. De plooitang in dit setje heeft een erg fijne punt, waardoor je heel kleine oogjes kan draaien voor een perfecte afwerking van oorringen bijvoorbeeld.


5) Kniptang: (edel)metaal doorknippen is met deze tang geen probleem. Let er wel op dat je mooi in het midden van het snijvlak knipt. Zoals bij een schaar knipt de tang daar het beste.


6) Kunststoftang: onmisbaar voor het werken met (zilver)draad. Zowel de draad gladstrijken als de draad in vorm brengen, doe je met deze tang. De bek van de tang is van kunststof en laat daardoor geen sporen (krasjes, putjes) achter in je draad.


7) Splitpincet: nooit meer gebroken nagels bij het openen van dubbele oogjes: je schuift het oogje over de lange punt van de tang en met de kromme punt ‘klik’ of ‘splits’ je het oogje zo open.


8) Pincet: met een zeer fijne punt om mini-kraaltjes (seedbeads) te hanteren of knopen te ontwarren.

Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!